Avbryt
Börja följ

Fyll i din e-postadress för gratis uppdateringar om IK Wormo P-2012

Följ

P-2012

Följ oss för uppdateringar
Följ

Match

IK Wormo

E-plan
7 september 2021
18:00

Borstahusens BK

Referat

Referat: IK Wormo - Borstahusens BK

Fantastisk känsla att vara klädd i T-shirt och shorts en septemberkväll.....Mindre fantastiskt att myggen också tyckte det var en fin kväll.

Nåväl - åskådarna på Exan kunde i alla fall inte få en mer spännande match där flera killar i blått och flera killar i rött (BBK) gav sig in i 7-mannaspelets värld. En roliga värld - där strategi och taktik blir mer framträdande då man inte kan springa runt hur som helst längre (om man jämför med 5-manna). Linda hördes väl vråla lite över planen då och då på killar som glömde bort just sina positioner - är man vänsterback kan man liksom inte springa uppe på högrerforwadkanten : ). Det där är en träningssak som vi kommer att träna mer och mer på under hösten. 3 x 20 minuter, myyycket mer springande och killarna i blått visade upp ett riktigt bra spel! Både taktiskt och tekniskt.

Första delen av matchen var definitivt blå men BBK gav verkligen inte upp och segade sig in i matchen som avslutades så jämnt det nästan kunde bli med ett uddamål till de blåas favör! För er som inte var där: Yosef gav järnet i 7-mannamålet idag!!

BRA JOBBAT !!!

Andra möten i serien

tor 2 sep 2021, 18:00 IK Wormo - Borstahusens BK
sön 20 mar 2022, 09:00 Borstahusens BK - IK Wormo